diDogs: Gespecialiseerd in ontwikkelingsstoornissen en probleemgedrag bij honden

Aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze diensten, stuurt u dan een mail naar info@didogs.eu met in ieder geval ook uw telefoonnummer of maak gebruik van het aanvraagformulier.

We nemen na ontvangst van uw mail zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij laten u dan weten of er voor de gewenste periode plaats is voor uw hond.
Het kan voorkomen dat onze antwoordmail in uw spamfolder terecht komt.
Controleert u deze even.

Maar u kunt ons natuurlijk ook gewoon even opbellen, wij geven u graag de informatie die u wenst.  Zie telefoonnummer onder aan deze pagina.

Uw aanvraag is nog geen reservering. Voor een definitieve reservering verwijzen wij u naar ons reserveringsformulier ( of klik hier).
Omdat een handtekening vereist is moet u dit reserveringsformulier uitprinten en volledig invullen. Het ingevulde formulier kunt u dan scannen of fotograferen en als bijlage per mail naar ons toesturen.

Leest u in ieder geval ook even onze algemene voorwaarden.

diDogs: professionele hondenbegeleiding

DiDogs in Maasmechelen helpt baasjes en beestjes al meer dan 20 jaar met veel liefde en passie tot een betere verstandhouding. Als gediplomeerd hondengedragstherapeut met een niet-aflatende liefde voor honden richtte Dido Pereira in 1997 diDogs op om haar ervaring en kennis te delen. Dit centrum biedt verschillende diensten aan om honden met gedragsproblemen en ontwikkelingsstoornissen te helpen.

Hondentherapie├źn

De hondenpsychologen van DiDogs verstrekken interne hondengedragstherapie en gerichte gehoorzaamheidstraining door onder andere wandelworkshops. Onze consulenten zijn gespecialiseerd in hondengedragstherapie onderbouwd door de attachmentmethode van DiDogs.