diDogs: Gespecialiseerd in ontwikkelingsstoornissen en probleemgedrag bij honden

diDogs: hondenpension in huiselijke sfeer zonder hokken regio Maasmechelen - Maastricht

DiDogs in Maasmechelen (grensstreek regio Maastricht) is een professioneel hondenhotel zonder hokverblijven. Zo bieden wij een hondenpension zonder hokken aan, een hondenpension met huiselijke sfeer dus! Wij geven uw hond een liefdevolle topvakantie met individuele zorg en aandacht en fijne wandelingen in de prachtige natuur van de Limburgse Kempen. Dieet voorkeuren, evt.medicatie en flexibele breng -en haaltijden (bijv. aangepast op uw vakantieroute) behoren tot ons gamma. Vanzelfsprekend maken wij graag tijd vrij voor een vrijblijvende kennismaking! Onze ervaren hondenpsychologen kunnen u ook verder helpen met een begeleiding op maat. Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren.

Hondenpension met huiselijke sfeer maar zonder hokken voor Belgiƫ & Nederland

 

honden pensionopvang

Dagopvang met 2 wandelingen: incidenteel of maand abonnement met korting

Mogelijkheid om honden per dag te laten opvangen bij DiDogs. Ook honden met problemen kunnen voor dagopvang terecht (opvang niet in hokken mogelijkheid om honden gescheiden in het (grote) huis, zonnige veranda of tuin te laten verblijven & wandeling). Wie vaker gebruikt wil maken van de dagopvang kan meer informatie vragen over de aangepaste tarieven. Klik op de link hieronder voor een overzicht van onze tarieven

Professionele hondentherapie

Hoe moet ik mijn hond opvoeden: vraagt u zich dit regelmatig af? Of heeft u hulp nodig bij uw probleemhond? Dan staan wij tot uw dienst. DiDogs hondenschool bestaat al meer dan 20 jaar en heeft uitgebreide ervaring met allerhande gedragsstoornissen. In ons pension is uw hond veilig en krijgt hij of zij de nodige training.

Reserveer een plaatsje

Bent u een nieuwe klant, dan maken wij graag eerst met kennis u en uw hond(en). Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken: telefonisch of via het contactformulier.