diDogs: Gespecialiseerd in ontwikkelingsstoornissen en probleemgedrag bij honden

Nieuw: Uitlaatservice Gemeente Maasmechelen

Lekker wandelen met Dido en Doggies

Na veler verzoek kunnen we nu u en uw hond didogs doggiewalk uitlaatservice aanbieden. Uitlaatservice??? Zeg maar de V.I.D. :Very Important Dog verwennerij!! Want uw hond wordt opgehaald met de auto op afgesproken adres en gaat veilig mee voor een roedelwandeling met variatie in natuur. We zijn minstens 1,5 uur op pad maar rusten ook geregeld. Voor een happie en sappie bijvoorbeeld. Na heerlijk wandelen, ontdekken en spelen met hondenvriendjes wordt úw hondenvriend, helemaal gelukkig en voldaan, weer thuisgebracht. En slapen dat ie dan doet...

De groepssamenstelling wisselt regelmatig en bestaat uit max 7 honden. Zo leert uw hond heel veel verschillende honden kennen. In alle soorten en maten. En er zijn al heel wat vriendschappen ontstaan in hondenkringen!

Zeker en vast: ook uw hond komt volledig tot z'n recht in een kleine hondengroep met ervaren leiding van Dido of medewerkers. En hij of zij zal genieten en ontspannen van een natuurlijke wandeling met wellicht nieuwe uitdagingen en ervaringen!

Voor wie?

Voor iedereen in gemeente Maasmechelen die zijn hond een groot plezier wil doen en soms niet over de tijd en mogelijkheden beschikt om daar zelf voor in te staan. Omdat u werkt of een dagje weg moet, wellicht ziek bent. Enne,....u laat uw beste vriend toch ook liever niet de hele dag alleen?

Roedelwandeling

De roedelwandeling is ook uitermate geschikt om vaardigheden en positieve ervaringen op te doen. Wanneer u aan socialisatie met andere honden denkt, dan is het immers niet zo eenvoudig om daar op doeltreffende wijze invulling aan te geven.

U weet dat honden echt ervaringen moeten opdoen met soortgenoten om angst-of agressie uitingen te voorkomen. En om met allerlei typjes te kunnen spelen of samen te zijn, moeten Tarzan en Fifi allerlei sociale vaardigheden onder de knie krijgen. Dat zorgt voor rust in de roedel en zelfvertrouwen bij het roedellid.

Bovendien : Je eigen hond gelukkig te zien als hij speelt met andere honden, daar word je toch helemaal blij van?!

Deskundig, veilig en vertrouwd

Vijfentwintig jaar leven met doggies in steeds wisselende groepen heeft van Dido een deskundig, ervaren en lief (maar dat was ze al) “'opperhoofd” gemaakt. Bij wie doggies zich veilig en vertrouwd voelen en die zij allen met plezier volgen en vergezellen op natuurlijke zwerftochten door weer en wind! Kortom:Uw hond is in goede handen, strekt heerlijk de benen, heeft plezier en steekt er nog wat van op ook!

Wat kost 't ?

€ 15,00 kleine hond € 16,00 middelhond en €17,50 XL incl ophalen en thuisbrengen.

Wij berekenen de prijs per wandeling.(1,5-uur excl. ophalen + thuisbrengen) Een roedel is mede samengesteld uit gasten van dagopvang, pension of training.

Kenningmakingswandeling

U wordt uitgenodigd om ons op de eerste wandeling met uw hond te vergezellen. U ziet dan wat u mag verwachten. U leert Dido en de Doggies en hun prettige manieren alvast wat kennen. En onderweg zult u misschien verrast worden door gedrag van uw eigen hond! In ieder geval: U leert hem of haar weer wat beter kennen.

Ongecastreerde reuen nemen kunnen we NIET meenemen.

Honden met problematisch of agressief gedrag kunnen uiteraard (nog) niet mee op een roedelwandeling. Voor hen is een ander traject aan te bevelen. (Zie onze Workshop).

Zie onze Workshop De kennismakingswandeling is op afspraak, kan ook op zaterdag gereserveerd worden en kost € 25,00.

Wanneer?

U kunt vaste dagen voor uw hond reserveren, maar ook incidenteel gebruik maken van onze diensten. Van maandag t/m zaterdag.

Onze roedelwandeling start tussen 9-9:30 uur. Namiddag wandeling mogelijk op aanvraag (zaterdag alleen in de voormiddag; vanaf 10 uur)

Korting?

Wanneer u wekelijks 1 of 2 vaste dagen reserveert krijgt u korting met een abonnement.

En u kunt 5 wandelingen(vanaf € 75,00) of 10 wandelingen (vanaf €140 ) bestellen en vooruit betalen. Dan kunt u gedurende 6 maanden gebruik maken van onze doggiewalk service en de gewenste data reserveren.

Tip: leuk om kado te geven. Ook aan uw beste vriend! WoefWoef!!

Interesse?

Pak gewoon de telefoon en bel Dido op 0488 45 42 16 voor nadere info of voor het maken van een afspraak. Mailen kan natuurlijk ook, echter kan het dan iets langer duren voor u antwoord krijgt. (controleert u a.u.b uw spam-map)